2012/10/09

I dont just say shit

I dont just say shit, or I mean I do talk a lot of shit but i generally mean what i say and i say what I mean!

Hva er det med folk som ikke tåler å høre andres meninger? Og da snakker jeg ikke meninger om statsbudsjett, politikk og denslags. Jeg snakker personlige meninger, gjerne om andre folk. Altså, direkte om den man snakker til. (å snakke om folk bak ryggen dems er ikke pent, selv om detforekommer selv for meg..)

Jeg har en håndfull venner. Har en haug med bekjente, men viktigheten å kunne skille venner og bekjente er tilstede... Som sagt, jeg har venner, og jeg vet nøyaktig hvem de er. Venner, som tar meg for den jeg er, og som jeg elsker MED deres feil og mangler, ikke på tross av.
Disse, som vet hvem de er, kan jeg være ærllig med. Om buksa de har på ville sett bedre ut på en hval, liggende oppblåst på kaia i påvente på å få slutt på sine lidelser, og bli partert og siden fortært av for eksempel meg (hvalkjøtt er dessverre himla godt, selv om det ikke er noe kult at hvalen blir fanget...dobbeltmoral - jeg vet..), så sier jeg det. Og ikke bare det- jeg setter pris på om de ville sagt det samme til meg. Virkelig. Det er ikke noe jeg sier, det er noe jeg mener. Men (alltid et men...) , det har noe med måten man sier ting på. Noen ganger sier man ting bevisst for å såre, dessverre så er vi mennesker slik..., men kaller du deg en venn så veier du dine ord, men er likevel ærlig.

Jeg har blitt kalt mye rart. Nylig ble jeg kalt gal, men i positiv forstand. Tror jeg da...håper iallefall det, og om det ikke stemmer håper jeg vedkommede retter opp min misforståelse. For jeg vil gjerne kalle han en venn. Anyway, hadde han ment jeg var oppriktig gal, type hvitkledde-menn-hente-meg- og-ta-godt-vare-på-meg-gal, så håper jeg han ville sagt det. For jeg vil gjerne vite sånt.....tror jeg...nå ble jeg sannelig ikke sikker.... de gale har det godt, sant?

Herregud, er jeg virkelig GAL?? Tro om jeg er det...Uææææææ! Jeg vil ikke være gal!

Jeg er så gal at jeg mista tråden her...hva faen var det jeg skulleskrive om??? Eg - here i come!Baronesse Von Gal?

2 kommentarer:

  1. Du er flink til å skrive. Underholdende og morsom lesning =)

    SvarSlett