2011/01/04

Kø, nytt år og annet fjas!

I dag glemte jeg min trofaste morgen-venn hjemme, nemlig kaffekoppen. Så jeg måtte sitte i kø helt alene.
I 3 kvarter satt jeg der, mens bilen rykkvis flyttet seg meter for meter. Hadde en Suzuki Swift foran meg i dag, som manglet noe bak..et deksel eller noe. Det må den ha gjort, for jeg kunne se hele drivakselen og hva-det-nå-heter. Tro om sjoføren var klar over dette. Jeg tenker bare på alt saltet..hele greia må jo ruste opp...kan bli dyrt.

Kristiansand er en tragisk by i slapsevær.. Regn og sludd preger morgenen, og det er mørkt og trist. Jeg er så lei! Når jeg står opp vil jeg bare legge meg igjen. Mørketiden har satt sitt jerngrep på humøret, årets mørke og kulde har bare gjort meg trist og jeg ser frem til lysere tider! Må de bare komme snart! Januar er en trasig måned!

2010 er det tregeste året jeg kan huske å ha opplevd. Ikke engang da jeg var liten, og det var årevis mellom hver jul, har noe år gått tregere enn dette. Men samtidig har det skjedd en hel del, spesiellt med lille vesla som plutselig ikke er så liten lenger.
Året 2010 har ellers vært ganske tragisk. Vi hadde en runde på nyttårsaften, der alle skulle si hva det mest positive var...og vi hadde problemer alle fire. Virkelig problemer!

Vel,vel. Nytt år, nye muligheter, med blanke ark og farvestifter til. Og i år forlanger jeg også å få med viskelær i startpakken. Jeg gyver løs med liv og lyst.
Inspirert av tittelen "elsk din skjebne" er jeg pinlig klar over at supre opplevelser og store forandringer ikke kommer med bud på døren, så man må forme sitt eget 2011. Og det skal jeg gjøre!

Vi starter med nyttårsforsettene som sannsynligvis ikke overlever ut Januar engang, derfor legger jeg ikke noen tidsfrist på dem.

1- Jeg skal bli røykfri i løpet av året
2- Jeg skal selge leiligheten og få større tumleplass for meg og min lille familie
3- Jeg skal gå mere tur med bikkja
4- Jeg skal bli mere positivt innstilt
5- Jeg skal bli flinkere med penger

Sånn. Det får være nok. Jeg kan jo ikke ta helt av heller...
Megleren kommer i løpet av uka, så da er vi i gang!

Henter Vesla i barnehagen og får det største smilet i verden! Bikkja blir overlykkelig over å se meg, katten stryker seg oppetter leggen min og halvdelen sier jeg er vakker! Takk skaper for at jeg har en slik herlig gjeng, som muntrer meg opp på de mørkeste dager. Se der, nå snør det! Tiddelibom!


1 kommentar:

  1. høres ut som du har goe grunna til å vær positiv !:)

    SvarSlett