2011/01/08

Det er et kjøttmarked der ute!

Hva er det med menn? Med en gang de får noen øl innabors så vokser testosteronet dem over hodet. Det er et kjøttmarked der ute, og vi kaster oss frivillig inn i det helg etter helg.

Kvinner trenger å se bra ut for å få selvtillitt. Vi kjøper sko,vesker,skjørt og bluser for tusenvis av kroner for å se bra ut. Enkelte av oss bruker til og med penger på kosmetisk kirurgi, alt bare fordi vi ikke føler oss vel med oss selv. Menn,derimot, kjøper seg en øl, og selvtillitten stiger i taket. Hvrdan får de det til? Og hvorfor gjør vi kvinner alt som står i vår makt for å se bra ut, når vi egentlig bare trenger en utringet topp? For er det ikke det menn ser på?

Da jeg var gravid, og det hadde begynt å vises på overkroppen, men ikke underkroppen, fikk jeg en del oppmerksomhet, om ikke frivillig. Det var et fåtall som faktisk snakket til ansiktet mitt i nevnte periode. En dristet seg faktisk til å bøye seg over bordet og fortelle meg at jeg hadde et fantastisk fronparti. Jeg bøyde meg tilnærmet over bordet, såpass nært at jeg kjente den sterke øl-ånden hans (noe som ikke akkurat var apetittvekkende i seg selv da gravide kvinner har en noe overfølsom luktesans..) så han dypt inn i øynene og svarte "Vet du hvorfor de er så fine og store?" i min mest sensuelle tone. Mannen sugde i seg siklet og hvisket "nei?fortell!". Jeg svarte, i samme sensuelle tonen, "fordi de er fulle av morsmelk". Jeg så lite til karen i ettertid, og min gode kompis som var på byen sammen med meg denne kvelden ler enda av episoden...

Øl gjør gutter til den ultimate mannen. Urmannen,guds gave til alle kvinner. Tror de i alle fall selv. De løper primalskrikende rundt i flokk, med skylapper for annet enn primærbehovene. Mat,sex og late vannet. (gutter tisser jo ned byen hver helg, kan de ikke gå på et toalett som vanlige folk??)

Det finnes ingenting tiltrekkende med menn som snøvler og smiler med snusen rennende ned igjennom tenna og har kebabrester på bryst og buksebein, mens han gjør sitt ytterste for å overbevise deg om at akkurat han er mannen i ditt liv, er et villdyr i senga og kan gi deg ditt livs opplevelse på den seksuelle fronten..
Ingen har lyst på en mann,sex eller mat, når en har sett det i levende live. Ikke engang med en fjernstyrt ildtang!!

Her sitter jeg alene hjemmme på et lørdagskveld, mens det tikker ufine meldinger inn på telefonen fra menn jeg verket ønsker å ha kontakt med, og heller ikke har hørt fra på flere år...men i dag har de fått seg en øl, og derav tekstmeldinger de garantert kommer til å få fylleangst for i morgen.. Hva er i veien med dere?

Forøvrig så har jeg en mann, som i skrivende stund er edru, og jeg klarer meg godt med bare han..La meg være i fred og finn noen av de som frivillig har kastet seg ut i dette denne helgen. Det har ikke jeg, jeg har valgt å bli hjemme!!!

2 kommentarer: