2011/01/05

Det snør,det snør. Tiddelibom!

Det er i grunnen utrolig fint med snø.Vakkert! Da jeg kjørte nedover veien, som enda ikke var blitt tilgriset av alt for mye salt og slaps fra bilene, og trærne stod fulle av snøkrystaller i gatelysene, måtte til og med jeg innrømme at det var en koselig morgenstund.
Sånn rent bortsett fra at sørlendingene alltid blir like overrasket av snøfall,på tross av at dette iallefall må være nr 10 i år, og bilene ligger strødd (les: Brukte 1,5 time til jobb i dag!), så er det fint og lyst når snøøen har lagt seg.
Bikkja fikk "snø-kick" i morges, hun simpelthen eeeeeeeeeelsker snø, og løp rundt å lagde små stier med snuten. Jeg måtte le litt. Tenk å ha glede av så lite. Hadde bare vi mennesker kunne vært like flinke, og se de små tilngene og gledene i hverdagen,tror jeg nok de fleste hadde hatt det bedre enn de har.

Snøen er iallefall tilbake for fullt. Til gru for noen, men til glede for desto flere! Det ser faktisk ut som om Kong Vinter har tenkt å feste et lite grep om Norge dette året!

Ha en god dag i snøværet!-Baronessen-

3 kommentarer:

  1. Det er koselig med hund og snø. Pønki som jeg hadde før ble aldri lei av snøballer. kunne sikkert kastet i fler timer hvis hun hadde fått viljen sin.

    SvarSlett
  2. Mia blir aldri lei heller. Hun elsker smø, man ser snøkrystaller i øynene hennes ;)

    SvarSlett
  3. Æ for min del e drit lei vintern. Hadde d nu bare holdt sæ på maks -5, men når d kommer opp i - 17 da blir æ frustrert og har ingen interesse av å gå ute. D svir jo i tryne. Æ gleda mæ t sommern, men har ikke opplevd noe a vinter depresjon som æ har opplevd før :)

    SvarSlett