2012/04/15

Skagen Tour

Jeg har et problem. Jeg er blitt bedt med på sykkeltur til skagen med den nye jobben. Nå tror selvfølgelig du at jeg ikke har lyst til å dra, men det kunne ikke vært fjernere fra sannheten. Jeg har kjempelyst til å dra. Har hørt mye om tidligere turer, både fra kollegaene mine og andre, så jeg har virkelig lyst til å dra.

Det jeg imidlertid ikke har lyst til, er å sykle. Meg på sykkel er som en irakisk asylsøker på ski for første gang. Skjønner du tegninga? Ikke det at jeg ikke KAN sykle, det klarer jeg jo, holde meg på 2 hjul og ikke miste balansen og sånn, det går fint. Men det er bare det at jeg blir så himla fort skjelven i beina.. Da jeg var på spinning gikk jeg praktisk talt i bakken da jeg gikk av spinning-sykkelen, og det var bare i pausen… Jeg trenger vel ikke nevne at jeg ikke gikk inn igjen etter pausen var over, men heller gikk videre til styrketreninga? Jeg prøvde meg på unnskyldningen om at jeg ikke er i besittelse av en sykkel, noe som er sant, men det var visstnok ikke noe problem for det skulle vi leie….

Hvordan i alle vide verden skal dette gå bra, og attpåtil med alkohol innabords? For det er vel neppe noen hemmelighet at disse turene er reale fylleturer, der en åpner første pilsa idet en setter seg på båten til Hirtshals. (dersom dette ER ukjent, så har du neppe vært med på en av disse turene…) Jeg kommer til å gå på tryne i første sving, skrape opp nese og hake, forstue armer og bein…  

Og så ha vi værproblemet da. Enn hvis det høljer ned? Er i alle fall ikke noe særlig å sykle i 8-9 timer når en er pissblaut, både inni og utenpå kroppen… Det positive er jo at søla mest sannsynlig tar av for fallet når jeg går på huet…. 
Det jeg trenger, er nettopp en irakisk asylsøker, som er arbeidsledig og er villig til å gjøre hva som helst for noen grunker i lommeboka. Da kan jeg investere i en sånn sykkelvogn som jeg har sett enkelte av foreldrene i barnehagen har, der kidza sitter baki og nyter finværet mens mamma eller pappa sitter på sykkelen og peser for å få de frem tidsnok. Da kunne jeg sittet der, med pilsa i neven, og egentlig hatt det ganske greit… 

Jeg har skjønt at det kommer en bil og henter bagasjen vår før vi starter turen, er det usportslig å tilby seg å passe på denne, slik at sjåføren ikke stikker av med alle våre dyrebare eiendeler?

 

 


Baronesse Von Krogh

3 kommentarer:

 1. Sykling, friluft, pils, en dose sommer (kanskje)og Skagen. Kan ikke bli bedre

  KJØR PÅ, Marita.....!!!!

  So close no matter how far
  Couldn't be much more from the heart
  Forever trusting who we are
  And nothing else matters

  Sorry. Litt klissete, fant ikke på noe bedre i farta.

  Stoler på at du tar turen, og holder dine lesere oppdatert.
  Du er slik en interressant dame...

  Hilsen


  meg

  Svar??

  SvarSlett
  Svar
  1. Tar turen ja, det er ingen tvil om det. Men melkesyra melder seg nok sikkert fort, så om jeg ligger avsvimt i ei grøft eller kommer meg helt frem - det gjenstår å se ;)

   Slett