2011/08/07

Ferien er over for i år...

Det er ikke til å komme bort i fra at når man sperrer 5 mennesker inne i en leilighet i ferien er det som Big Brother uten premien. Fem mennesker med vidt forkjellige interesser skal bo sammen i 10 dager i en leilighet med en gulvflate på størrelse med et postkort fra fjerne sør. Men vi bestod det med glans, synes jeg, da mamsen og gemalen var på besøk i sommer.

Å få presset inn en hyttetur til Hovden greide vi også, og fikk stablet noe ved om ikke annet. Stefar fikk testet tålmodighet med fiskesnøre, halvdelen fikk testet tålmodighet med svigermor, vesla fikk all den oppmerksomhet hun måtte ønske og jeg satt å betraktet hele galskapen med et fjernt smil i munnviken. Helt uten moderne fasiliteter og med et vær som umuligjorde nesten all utendørsaktiviteter, satte vi kursen hjem etter to dager.

Det var som det ble kommentert siste dagen, "når vi har klart oss så lenge uten å skyte hverandre så burde det gå til i morgen også.." Vel, det oppsummerer vel det meste?

Da vi fikk opphavet på flyet til nord-norge igjen, rømte vi tilbake til Hovden for å slappe av og nyte resten av ferien. Men vi ble snart rastløs noe som resulterte i nymalt kjøkken der oppe. Fornøyd med verket stod vi å klappet hverandre på skulderen da vesla kom med en malepensel jeg hadde glemt. Fikk selvfølgelig ikke knepet henne før det var hvitmaling over hele den ene døra.. Vel,vel, noen utfordringer skal man vel ha?

I morgen er det tilbake på jobb, ferien for å år er overstått. Skal bli godt, det er slitsomt å ha ferie!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar